Ce spune cifra zilei tale de naștere despre tine

Cifra zilei de nastere este reprezentată chiar de ziua în care v-ați născut. Cifra zilei de naștere reflectă felul în care reacționați în viața de zi cu zi. Față de cifra destinului, ea nu vă arată direcția în viață sau oportunitățile ce vi se vor oferi, și nici nu indică domeniile în care sunteți talentat. Pur și simplu, cifra zilei de nastere evidențiază acele calități și lucruri pe care vă simțiți sigur și cu care sunteți în largul dumneavoastră.

Teoretic vorbind, nu ar trebui să vă fie prea greu să vă recunoașteți în caracteristicile acestui număr, atât pe dumneavoastră, cât și modul în care acționați de obicei, și este posibil ca prietenii să vă poată identifica în aceste caracteristici cu mai multă ușurință decât în cele date de cifra destinului. Adeseori, în numerologia indiană, cifra zilei de naștere este de cea mai mare importanță.

Cifra zilei de naștere 1 – Aptitudini pentru conducere și predominanța propriului eu. Acestor nativi nu le place să primească ordine și preferă să lucreze pe cont propriu sau adoptă o direcție de lucru originală, oricare ar fi aceasta. Au nevoie de singurătate. Hotărâți, curajoși și siguri pe ei, acestor nativi le vine greu să își arate afecțiunea.

Cifra zilei de naștere 2 – Cooperanți și șovăielnici, iubitori, sensibili și înzestrați cu intuiție, acești nativi pot colabora cu cei de lângă ei, iar relațiile de parteneriat și munca în echipă le fac plăcere. Bunătatea este una dintre calitățile lor înnăscute, dar se descurajează prea ușor și cad pradă deprimării.

Cifra zilei de naștere 3 – Firi vesele, dar oameni predispuși la gelozie; prietenoși, populari și sociabili, nativii cifrei 3 aduc veselia și bucuria în orice grup. Înzestrați cu o istețime înnăscută, mereu fără astâmpăr, ei sunt o companie plăcută, dar se plictisesc cu ușurință. Adeseori se tem de singurătate, dar ascund acest lucru.

Cifra zilei de naștere 4 – Cei născuți în această zi sunt persoane statornice, dar cu tendința de a cădea pradă rutinei. Firi practice și muncitoare, pentru ei stabilitatea este vitală și de aceea au nevoie să-și construiască viața pe temelii trainice. Sunt prieteni loiali, răbdători și cinstiți, întotdeauna adepți ai tradiționalismului, nu se simt în largul lor atunci când situația este pe cale să se schimbe. Această dată le e propice politicienilor și doctorilor.

Cifra zilei de naștere 5 – Aventuroși și delăsători, firi entuziaste și nestatornice, nativii cifrei 5 sunt în permanență în căutarea „noului”, au idei progresiste și emană o sexualitate inconștientă. Se simt mereu atrași de călătorii și de schimbare. 5 este o zi de naștere surprinzător de favorabilă politicienilor.

Cifra zilei de naștere 6 – Nativii cifrei 6 sunt persoane responsabile și veșnic neliniștite. Mulți profesori sunt născuți în această zi. Mereu preocupate de dreptate, prieteni de incredere, persoanele care au cifra zilei de naștere 6 sunt înzestrate cu creativitate îi simt nevoia unei vieți trăite în armonie, își iubesc foarte mult familia și își fac griji inutile pentru ea.

Cifra zilei de naștere 7 – Individualiști, tăcuți și misterioși, cei născuți pe data de 7 au tendința să tergiverseze lucrurile. Simt nevoia de singurătate, pentru că acesta este felul lor de a-și menține echilibrul interior. Firi analitice și înzestrate cu intuiție, adeseori se pierd în gânduri și se simt atrași de supranatural și de ocultism.

Citește continuarea aici

loading...